top of page

Ellet ole kokeillut kävelyä lumikengillä, tämä on ehdottomasti yksi parhaista testaustapahtumista. Vaikka olisit kokeillut aikaisemmin, voit silti liittyä tähän tapahtumaan ja oppia lisää.

Saat ensin esittelyn lumikengistä, erilaisista kenkä- ja sidetyypeistä. Laitetaan kengät jalkaan ja saat myös sauvat joiden avulla on helpompi ylläpitää tasapainoa. Saat myös ensimmäisen vinkin erilaisista kävelytekniikoista.

Aloitamme tasaisesta, helposta maastosta ja kun jatkamme matkaa kokeilemme myös pientä ylä- ja alamäkeä.    

OHJAttu testi

Anchor 1

Tämä vaellus on sinulle, jolla on jo kokemusta ja hyvä fysiikka kun lisätään vähän matkaa. Vaellus järjestetään myös hieman haastavammassa maastossa. 

puolen päivän vaellus

Anchor 2

Täysikuulla on vuosisatojen ajan ollut vahva rooli eri kulttuureissa. Se oli myös tapa laskea ja kuvata aikaa.

Olen tehnyt täysikuu-vaelluksia lumikengillä aika monta kertaa ja ne ovat todella erikoisia. Kun taivas on kirkas, valo on aivan uskomatonta. Se on niin kirkas, että edes metsässä kävellessä ei tarvita otsalamppua.

Melko usein sää on kylmä täysikuun aikana, älkää kysykö miksi. Kun olet ulkona myöhään illalla ja poissa liikenteestä, kuulet vain hiljaisuuden. Se on hyvin erityinen kokemus useimmille meistä. Kun pysähdyt kuuntelemaan, alat kuulla oman sydämesi lyönnit.
 
Seurataan sääennustetta kun lähestytään yötä Täydenkuun. Seuraa Dare2Do Facebookissa saadaksesi lisää päivityksiä tai ota yhteyttä suoraan minuun.

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja, napsauta alta.

täysikuun vaellus

Anchor 3

Jos haluat kävellä itse, jokamiehen oikeutta hyödyntäen, voit myös vuokrata lumikengät.

Dare2Dolla on valikoima brändejä, kuten TSL (12), GV (3), Tubbs (1), Atlas (2) ja Morpho (5). Katso mallit kuvista.  

Vuokrahinnat vaihtelevat 15-18€ vuorokaudelta. (49-59€ koko viikko)    

lumikenkien vuokraus

Anchor 4
bottom of page