top of page

Minusta

Nimeni on Roland Bäck. Olen syntynyt ja kasvanut Pohjanmaalla . Vartuin Luodossa , pääsaarella kauniissa 365 saaren saaristossa.

Vietin paljon aikaa saaristossa, sekä talvella että kesällä. Nuorena poikana isäni opetti minua kunnioittamaan luontoa ja kaikkea elävää. Jokaisella matkallamme oli aina jotain opittavaa. Olen melko varma että tämä oli siemen joka myöhemmin kasvoi rakkaudeksi luontoon. Olemme täällä onnekkaita pystyä seuraamaan luontoa ja sen muutokset eri ulkoiluaktiviteeteissä kaikkina neljänä vuodenaikana.

Olen koulutettu merikajakkiopas, selviytymisasiantuntija. Olen käyttänyt lumikenkiä kohta 20 vuotta ja 50 täyttäneenä minusta tuli myös aktiivinen polkujuoksija. Monen ulkoiluaktiviteetin, melonnan, patikoinnin ja polkujuoksun kautta vietän aikaa ulkona ja rakkauteni luontoon on vain vahvistunut. En kutsu sitä harjoitukseksi, vain hyvin ulkona vietettyä aikaa  Minulla ei ole muuta tavoitetta kuin pysyä vahvana, kunnossa ja terveenä. Keho ja mieli!

Dare2Do on ollut takaraivossani monta vuotta. Minä haluan jakaa hyvän tunteen tutkia, nähdä ja kokea luonnon merkittävää kauneutta kaikkialla ympärillämme. Meidän täytyy vain avata silmämme pienille upeille asioille, joita liian usein kaipaamme, mutta jotka voivat tehdä niin paljon oman hyvinvointimme hyväksi.

Dare2Do toivoo näkevänsä sinut siellä!

bottom of page