top of page

Om mig

Jag heter Roland Bäck. Jag är född och uppvuxen i Österbotten , Finland. Jag växte upp i Larsmo , på huvudön i en vacker skärgård med 365 öar.

Jag tillbringade mycket tid ute i skärgården, både vinter och sommar. Som ung fick jag lära mig av min far att respektera naturen och allt levande. Det fanns alltid något att lära på varje resa vi gjorde. Jag är helt säker på att detta var fröet som senare växte till min kärlek till naturen och dess fyra säsonger vi har turen att följa.

 

Jag är utbildad havskajakguide, överlevnadsexpert. Jag har använt snöskor i snart 20 år och efter att jag passerade 50 år blev jag också en aktiv trailrunner. Genom utomhus-, friluftsaktiviteter, paddling, vandring och stiglöpning tillbringar jag tid utomhus och min kärlek till naturen har bara blivit starkare. Jag kallar det inte träning, bara tid väl spenderad utomhus. Jag har inga andra mål än att hålla mig stark, i form och frisk. Sinne och kropp!

Dare2Do har funnits i bakhuvudet i många år. Jag  gillar att dela den goda känslan av att utforska, se, uppleva naturens enastående skönhet runt omkring oss. Vi behöver bara öppna våra ögon för de små underbara saker som vi alltför ofta missar men som kan göra så mycket för vårt eget välbefinnande.

Dare2Do hoppas att vi ses där ute!

bottom of page